Terveyttä ja hyvää oloa, ole hyvä!

 

Siirry halutessasi fysioterapian nettiajanvaraukseen tästä

Siirry halutessasi kosmetologipalvelu BeautyShamanin kotisivuille ja nettiajanvaraukseen tästä

Siirry halutessasi facebook-sivuillemme tästä


Tervetuloa BeautyShamanin Myyrmäen pikkujouluihin 21.11.2018 klo 18-20 tai Tikkurilan pikkujouluihin 28.11.2018 klo 18-20! Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi sähköpostitse ilmoittautunutta; info@beautyshaman.fi. Kutsut tulevat sähköpostitse ensin ehtineille. Luvassa luonnonkosmetiikan tuote-esittelyä ja -testailua, glögiä ja pikkupurtavaa.

BeautyShamanista saat joululahjat näppärästi matkaan. Tarjouksia luonnonkosmetiikasta sekä kaikki kosmetologihoidot ja -lahjakortit -30% vuoden loppuun saakka Myyrmäessä ja Tikkurilassa!

Myyr-Fysio ja Beauty Shaman - fysioterapiaa, kauneudenhoitoa
ja ihonhoitoa kaikille!

 

Myyr-Fysio Ky:n henkilöstöllä on monipuolinen koulutus ja vankka kokemus kaikilta fysioterapian osa-alueilta, kuten tuki- ja liikuntaelinalueen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, työfysioterapia, lymfaterapia, lasten ja nuorten fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, alaraajatutkimus ja pohjalliset, akupunktio, LPG-Endermologie, Velasmooth, yms. Hoitotavoitteet, niihin perustuvat hoitosuunnitelmat ja hoitojaksojen kuluessa tapahtuva jatkuva seuranta varmistavat ensiluokkaisen hoitotuloksen. Asiakastyytyväisyysmittausten mukaan yli 90 % asiakkaistamme on joko erittäin tyytyväisiä tai hyvin tyytyväisiä palveluihimme. Tulemme tarvittaessa kotiin ja työpaikalle. Sopimuskumppaneitamme ovat muun muassa Kela, Vantaan kaupunki ja Helsingin kaupunki. Vantaan lisäksi meille pääsee helposti Helsingistä paikallisjunilla ja autolla. Myös Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Kerava, Sipoo ja muut ympäröivät kunnat ovat monilta osiltaan kohtuullisen ajomatkan päässä fysioterapiakeskuksistamme. Meiltä Sinulle fysioterapeutti.

Lämpimästi tervetuloa!

Myyr-Fysio Ky

Aukioloajat: ma-to klo 8 - 19, pe klo 8 - 16.

Kaikki vapaat hoitoajat eivät löydy nettiajanvarauksesta. Soita ja kysy vapaita aikoja.


Yhteystietomme löydät täältä!

Lahjakortit tästä (Lataa pdf tiedostona)

 

kuva1

kuva1